Creatief, doelgericht en reislustig

Dat ben ik! Waar ik gelukkig van wordt is op een creatieve manier tot een oplossing te komen waar ter wereld dan ook. Hoe? Door samen doelgericht te kijken naar jouw bedrijf, je doelen en je wensen.

Al deze kennis zal me helpen met het maken van de juiste keuzes voor jouw huisstijl en/of het vormgeven van je promotiemateriaal.

Hi, ik ben Raïsa

Mediavormgever

Mijn favoriete vak tijdens de opleiding Marketing, Communicatie en evenementenorganisatie was het vak "Photoshop", al m'n creativiteit kon ik hier in kwijt. Dat gaf me het idee om daar iets mee te gaan doen.

Buitenom de opleiding ben ik daarom mezelf verder gaan specialiseren op het gebied van mediavormgeving. Met de kennis en praktijk ervaringen als Marketing- en Communicatiemedewerker ben ik me nog meer gaan focussen op de programma's van Adobe.

Dit was dan ook het begin van; Roos Media Solutions. Nadat ik een aantal opdrachten heb mogen doen voor bedrijven uit de buurt, ben ik in 2017 als zelfstandige begonnen.

Een paar jaren verder, en in de tussentijd de minor Branding en de opleiding "Ondernemerschap & Retail Management"  afgerond te hebben, ben ik nog steeds bezig met het liefst wat ik doe: ondernemers ondersteunen in mijn vakgebied.

Roos-Media

Waarom de naam roos?

Mijn voornaam is "Raïsa". Dit is een Russische naam waarvan de betekenis "Roos" is.

Van Roosmalen is mijn achternaam. Al haal je "malen" weg, houdt je nog over "Roos".

Portfolio

Bekijk hier een selectie van de meest recente opdrachten. 

Bij de Ronde Café & Cafetaria - Borrelkaart
Bij de Ronde Café & Cafetaria - Borrelkaart
David's imkerij - Huisstijl en etiket
David's imkerij - Huisstijl en etiket
Sportclub Achilles Veen - Presentatiegids 2022/2023
Sportclub Achilles Veen - Presentatiegids 2022/2023
Raadkracht - Advertentie
Raadkracht - Advertentie

Neem contact op

Wil je meer informatie over een ontwerp op maat? Heb je geen tijd en zin meer om zelf aan de slag te gaan met je ontwerpen (in Canva)? Ben jij er klaar voor jouw mediavormgeving uit te besteden? Stuur mij een bericht!